Om svaret på ovenfor er ja, så er det en god butikk som du kan handle hos, som gir deg alt du trenger. Flexit er et av de mest brukte merkene for filtersystem i Norge, og det er det god grunn til også, med uovertruffen kvalitet og fokus på holde luften så ren som mulig, samtidig som det sparer deg penger. Så er det også sånn at det finnes flere forskjellige typer av system fra Flexit, og filtersett til Flexit kan derfor variere. For eksempel kan det hende at du trenger filter for Flexit c2, eller en av de mange andre som finnes hos Barefilter.

Om du går inn på lenken vi har lagt til så vil du også oppdage at det er et stort fokus på Flexit, mye på grunn av at det finnes veldig mange system som nordmenn bruker. Ikke bare støtter de deg og hjelper deg med å få ren luft, men om du sliter med lukt så kan du også få kullfilter. Mye av sjarmen med Barefilter er at det er mulig for deg å spesialbestille filter, om de eventuelt ikke har de i sortimentet sitt. Det er noe man ikke får mange steder, noe som gjør det ideelt å handle der.

Noe annet du bør vite om er at filtrene du kan kjøpe er produsert i Hardanger. Det blir så lokalt som det er mulig, og du har liksom en automatisk tillit til produktene deres. Du trenger ikke å bekymre deg for om du har gamle system eller ei, da Barefilter har alt du trenger.

Ønsker du å gjøre det enda lettere for deg så kan du alltids sette opp et abonnement, så får du tilsendt filter en eller to ganger per år, avhengig på hva du bestemmer deg for. Da er det jo fornuftig å ta en titt hos Barefilter.no!