Før du bytter alle lyspærene i huset bør du lese dette først. Om du ikke har byttet til LED pærer enda, er det på tide å gjøre det. Det er mange grunner til å bytte til LED lys. I denne guiden vil vi ta for oss mange av de største fordelene med LED pærer og til slutt gi et godt tips om hvor du kan finne billige LED pærer på internett.

Det du trenger å vite om LED lys

Det å handle LED lys er veldig forskjellig fra å kjøpe glødepærer. Før du går ut og handler er det noen få ting du bør vite først.

Effektivitet: Sammenlignet men en konvensjonell glødepære varer LED pærer mye lenger, og er mer enn fem ganger så effektiv. LED pærer bruker vanligvis bare 2 til 10 watt.

Lysstyrke: Led pærer er målt i lumen, ikke watt

Pris: LED pærer har høyere pris, men varer mye lengre enn vanlige glødepærer. Derfor vil investeringen lønne seg langsiktig.

Design: Den kompakte størrelsen av LED gjør den veldig fleksibel i design. Dette har gjort at designere og produsenter kan lage pærene i mange fasonger.

Kjølig og ikke varm: LED lys forårsaker ikke oppbygging av varme.

Uten kvikksølv: Det blir ikke brukt kvikksølv i produseringen av LED pærer.

Sakte svikt: LED pærer dimmer over tid og på slutten av deres levetid, i stedet for å slutte å virke helt plutselig.

Dimming: I tidligere dager kunne man ikke «dimme» LED pærer slik som glødepærer gjorde, men de siste årene har det skjedd en stor forbedring på dette området.

Kjøpe LED pærer?

Om du er på utkikk etter LED pærer kan du besøke lampedirekte.no. På lampedirekte.no finner du et bredt sortiment av pærer og annet tilbehør. Lampedirekte har over 25 år med erfaring og mer enn 10 000 fornøyde kunder hvert år. Bestill online her.