ANNONSE

I desember kan sommeren oppleves som en fjern drøm, men om et øyeblikk eller to kan du nyte den norske sommerens oppturer og nedturer. Da er det greit at alt av hagemøbler allerede er på plass, slik at du får tid til å nyte solfylte sommerdager. Derfor er vinteren en utmerket sesong for å enten bygge eller kjøpe hagemøbler.

Solide naturmaterialer er et godt valg

Mange nordmenn vil gjerne velge naturmaterialer, uansett om det gjelder ferdige hagemøbler eller noe du konstruerer selv. Tre er en fornybar råvare, som er god både for lommeboken og miljøet. Dessuten er tre et materiale som er både lett tilgjengelige og enkelt å jobbe med – et ideelt valg for deg som vil lage dine egne møbler.

I tillegg kan tre behandles på helt andre måter enn for eksempel plast eller metall. Det betyr for så vidt også at tre ikke er vedlikeholdsfritt, men behandling med maling, beis eller olje vil gi møblene svært lang levetid. Dessuten er det mulig å gi treverket en helt egen stil med de mange forskjellige overflatebehandlingene som er tilgjengelig.

Noen faktorer å huske på når du kjøper møbler på nett

Å kjøpe ferdige hagemøbler er selvfølgelig både enkelt og tidsbesparende, og i mange tilfeller også økonomisk – husk på de til dels svært høye prisene som har dominert byggevaremarkedet i 2021. Det er lurt å gjøre litt forarbeid når du handler hagemøbler på nett:

  • Les informasjon om materialer og dimensjoner nøye, slik at du ikke får en overraskelse når pakken leveres.
  • Vurder forskjellige fraktalternativer – det er deilig å få tunge møbler levert direkte hjem.
  • Tenk på helheten, i mange tilfeller er det mulig å velge forskjellige møbler fra samme serie. Da er du sikker på at alle deler passer godt sammen.

Hvis du legger ned litt tid og penger på hagemøblementet i løpet av vinteren, er alt klart til våren.