Uansett hva slags filtersystem du har så vet du nok verdien av god og ren luft hjemme. Og ikke minst viktigheten av å ha filter på plass hele tiden for å opprettholde luftkvaliteten. Flexit er et godt filtersystem det, og trenger du et filtersett til Flexit så er det Barefilter som er stedet for deg, spesielt her i Norge! Saken er at de har filtersett til nesten alle system som Flexit har laget, være det seg flexit c2, SL4 4, K2 eller noen av de andre, mange modellene som finnes. Det er på en måte det man vil ha også, da det sikrer at enhver finner filteret som trengs.

Alt dette er veldig viktig og en fin fordel man får hos Barefilter er at du kan abonnere. Man bør jo bytte filter med en viss regelmessighet, men noen ganger er det jo sånn at man glemmer det helt. Man tenker ikke over det, og før man vet ordet av det så har luftkvaliteten dalt og dalt. Ved å abonnere hos Barefilter kan du bli tilsendt et filter en eller to ganger i året. Da får du den fordelen av du ikke trenger å tenke på det. Du får bare pakken i posten og så vet du at du må bytte.

Flexit fra Barefilter er rimelig
Det blir liksom ikke så mye enklere enn det, og da vet du at luften forblir ren hele tiden. For du vet kanskje ikke hvor ofte det må byttes, men det gjør de hos Barefilter. Du bør ta en titt selv faktisk, og det som også er bra at det er ingen oppsigelsestid eller bindingstid for filterabonnementet. Har du spørsmål har de åpen kundetjeneste frem til 20:00, så hjelp skal du få. Om det er noe du lurer på eller om det er for å ha et rent og friskt inneklima!