En vanlig arbeidsdag kan være en ganske grå og kjedelig affære. Det er ingens feil som sådan, det er bare sånn det er. De aller fleste kontorlandskap har et hvitt eller grått fargetema, og det er jo definitivt noe som kan gi et litt kjedelig inntrykk. Det er i hvert fall ikke noe som inspirerer og gjør medarbeidere glade og får dem i godt humør. Så handler det jo om å være kreativ, for det å finne noe som passer godt inn et kontor er ikke alltid like lett, men bilder som er relevante til en viss grad med det man jobber med er en god start.

På lenken vi har lagt til har de jo et veldig godt utvalg, og det er en smart og fin funksjon de har at du kan spesialbestille et bilde. Så om dere på jobben har gjort noe minneverdig sammen, eller noe som muligens er morsomt, så kan dere sende bildet til Kunstlageret.com, hvor de deretter maler bildet for dere. De gjør det etter kundens egne spesifikasjoner, så du får det akkurat slik du vil ha det, både når det kommer til størrelsen på bildet, materialet som er brukt og om det er en viss stil dere ville ha.

Det får man fordi Kunstlageret.com har ansatt deres egne kunstnere for alle bildene de selger. Uansett om det er et spesialbestilt fra deg, eller om det er noe fra standardsortimentet, så er det håndmalt. Det er ikke noen masseproduksjon, så det er særpreg og visse små forskjeller fra bilde til bilde. Alt avhenger dog på hva dere på kontoret selv vil ha, og om kanskje en fin liten skulptur er noe som heller passer bedre inn. Valgmulighetene gir deg hvert fall inspirasjonen!

Perfekt som gave

Det å vise noen at man setter pris på dem, uansett om det er arbeidslivet eller noen du kjenner, er viktig. Det er det mange forskjellige måter å gjøre på, så det handler sånn sett å finne noe du selv er komfortabel med, samtidig som det er en gave du vet blir satt pris på. Mottageren må jo tross alt like gaven vil vi tørre påstå. Og da vi snakker om bilder og malerier her, så vil jo det være en naturlig gave. Man trenger ikke nødvendigvis å kjøpe et dyrt bilde heller, fordi man kan selv velge størrelsen, og et bilde på noen meters størrelse er kanskje ikke det mest passende å kjøpe uansett?

Noe som gjør det lettere er også det faktum at det er et såpass stort utvalg. Det gjelder når det er snakk om stiler, tema, material, type av bilder og mye annet. Er du ute etter noe abstrakt har du det, og om du vil ha noe virkelighetsnært og fint så kan du også kjøpe det. Som sagt, alt som finnes hos Kunstlageret.com blir laget av ekte kunstnere over hele verden, så det er mye unikt og særegent ved butikken som man kan dra nytte av, enten rent profesjonelt eller også i privaten.

Også for hjemmet

For selv om vi har pratet om kontoret så er det jo sånn at du har de samme mulighetene for å gjøre det litt finere hjemme. Også som en gave, eller om du vil få et flott kunstverk hengende på veggen. Om du ikke allerede har det så vil du bli overrasket over hvor stor effekt det har, og hvor stor forskjell det faktisk utgjør. Det er verdt å utforske, og da kan du jo kjøpe noe som mer passer din personlige stil, og det du synes er fint, rent subjektivt sett!