Det er ikke uvanlig å bytte partner noen ganger i løpet av livet. Kanskje fins det et nytt bytte i senga hver helg til og med. Perioder i livet er sexdriften større enn andre, og det må man utnytte.

Men kanskje har en ny kjæreste entret livet og du kan endelig slå deg til ro. Likevel, det er jo den sexen man har med en fast partner som er best. Det blir ikke så tilfeldig som når man går på byen for å finne enda et ligg.

Komme fort i gang

Er du sikker på at dette er den rette kan det være smart å tenke seg om. Spesielt når det går så fort fra forelske til noe mer. Man vil komme fort i gang, og en kondom vil være nyttig. Hvert fall før begge har fått testet seg for kjønnssykdommer.

Ta fram glidemiddel med jordbærsmak for å vise at du er villig til å gå langt for denne karen. Spør han om hva han syns om det og fortell hva du har lest. Det vil kanskje bli en enda hetere opplevelse. Tre den på han og smør lett med glidekremen som gir den gode følelsen.

Mange fordeler

En glidekrem fungerer som en olje som smører. Det kan være uvant å kjenne en ny mann som dette. Fordelen med glidemiddel er at den er varmende og reduserer friksjon. Kanskje er problemet fukt, noe som ikke trenger å være knyttet til vellyst. Derfor vil glidemiddel gjøre nytten med en gang.

Det er ikke sjenerende å bruke et glidemiddel, og når den også kommer med jordbærsmak så antyder du at du kanskje vil gå lenger enn bare en vanlig misjonærstilling. Da er man dessuten beskyttet mot sykdommer som man ikke har oppdaget ennå.