Det er ingen tvil om at livene våre til en viss grad har blitt dominert av skjermer. Enten det er telefon, nettbrett, tv, laptop eller annet. Det er en skjerm i nærheten, og noen ganger kan det være greit å komme seg litt vekk. Spesielt om det er snakk om barna, som trenger det kanskje enda mer enn de voksne. Og det finnes jo alternativ, så lenge man er villig til å utforske dem og se hva som faktisk finnes der ute. Ta Rubiks kube som et eksempel. Det er noe de aller fleste av oss kjenner til, men som de færreste har løst, eller har tålmodighet til å løse.

Men tenk hvor god trening det er for et barn, hvor utviklende det kan være og dermed hvor bra det er. Ikke minst år det barnet vekk fra skjermer, og det er noe som kan fange deres oppmerksomhet. IQ utvikles på forskjellige måter, og utfordringen som en Rubiks kube gir kan være midt i blinken. Så lurer du kanskje på hvor man kan kjøpe det, og det kan du hos https://mastercubestore.no/, en butikk som spesialiserer i Rubiks kuber og varianter av det. Det er i det hele tatt overraskende hvor stort miljø det finnes rundt dette, og det er jo noe man kan introdusere i sitt eget liv. Kanskje ikke på en tvingende måte akkurat, men som noe nytt i livet. Man kan se på det som en utfordring, når er dagen jeg endelig løser en Rubiks kube? Det vil være noe å skryte av blant venner, om ikke annet!

Et godt utvalg og litt hjelp!

Når du tar en titt hos MasterCubeStore vil du se at de har veldig mange kuber til salgs, ikke bare de av den tradisjonelle formen på 3×3. Altså, de selger kuber opp til 17×17, noe som er gedigne kuber og en enormt stor utfordring for de fleste, også for eksperter. I tillegg selges produkter fra mange ulike selskap, som alle har satt sine egne særpreg på både terninger, kuber, pyramideformer og mye annet. Alle kommer med vanskelige utfordringer, selv om de kanskje ser veldig enkle ut når du ser dem på bilde. Men ikke undervurder dem, for også en Rubiks kube ser enkel ut, men når man først er i gang så blir det plutselig veldig vanskelig å løse.

Fortvil ikke, fordi hos https://mastercubestore.no/ har de løsningene. Bokstavelig talt så har de en egen side du kan gå inn på for å se hvilke løsninger som finnes. Og de har ikke bare en, de har flere, både på Youtube og som tekst. Det er som sagt noe som mange gjerne ville klart og det kan du altså i denne butikken.

De har egentlig alt man behøver om man vil drive med Rubiks kube, bare som en hobby eller om man muligens vil bli en speedcuber og konkurrere i det. For det kan man! Men først, lær deg å løse en Rubiks kube, så tar vi det derfra!