Bruker du mye blekk? Er du kanskje student, eller kanskje du jobber hjemmefra? Da er det ofte sånn at blekkpatronene går tomme, det er dessverre noe som er vanlig. Vi sier dessverre fordi blekk koster faktisk ganske mye penger, spesielt i lengden om du må hele tiden kjøpe nye blekkpatroner. Da kan det lønne seg å bruke en butikk som selger det så billig som mulig, og kanskje har noen andre fordeler ved å handle hos dem. Det at de har et prisløfte er en god start, da det innebærer at de gi deg en lavere pris om du kan bevise for dem at du har funnet samme blekkpatron billigere et annet sted. Det er en fin greie, om ikke annet.

Noe annet som er veldig for mange er miljøbevissthet og der er Inkpro blant de beste i klassen. Du velger selv om du vil kjøpe blekkpatroner som er miljøsertifiserte. De kommer med ISO-sertifisering, 2 års garanti og laget med gjenbrukte originale patroner og kassetter. Du får i tillegg tilsendt en returkonvolutt for tomme blekkpatroner. Når blekket du har kjøpt går tomt kan du altså sende den tilbake til Inkpro, de dekker kostnadene, slik at de kan resirkulere den. Det er et veldig godt og fornuftig program egentlig!

Stort utvalg

Når du kjøper hos dem ser du også at de selger for de aller fleste merker. Så om du har en gammel modell fra et litt mindre kjent merke kan det hende at du finner det du behøver hos Inkpro. Prisene er generelt veldig fordelaktige også, selv uten prisløfte. Og når man ser at Inkpro har en Trustscore på 4,7 med stemmer fra over 30 000 mennesker så forstår man fort at dette er en butikk som er bra å handle hos. Neste gang du skal handle blekk bør du i det minste ta en titt på hva de har!