Informasjon om erotiske hjelpemidler på nettet er omfattende og variert. Her er en oversikt over hva slags informasjon man kan finne:

 1. Produktbeskrivelser og spesifikasjoner: Nesten alle nettsteder som selger erotiske hjelpemidler gir detaljerte beskrivelser av produktene, inkludert materiale, størrelse, funksjoner, og hvordan de skal brukes.
 2. Anmeldelser fra kunder: Mange nettsider tillater kunder å legge igjen anmeldelser, der de deler sine erfaringer med produktet. Dette kan gi potensielle kjøpere en bedre forståelse av produktets effektivitet og kvalitet.
 3. Bruksanvisninger: For å sikre at kundene bruker produktene riktig og trygt, kan nettsteder inkludere bruksanvisninger, vedlikeholdsråd og rengjøringsinstruksjoner.
 4. Sikkerhetsinformasjon: Informasjon om materialenes sikkerhet, potensielle allergiske reaksjoner, og råd om hvordan man kan unngå skader ved bruk av produktene.
 5. Blogginnlegg og artikler: Noen nettsteder tilbyr blogginnlegg eller artikler som gir råd om hvordan man kan forbedre sitt sexliv, hvordan man kan velge det rette sexleketøyet, eller hvordan man kan bruke dem i en partnersetting.
 6. Videodemonstrasjoner: Enkelte nettsteder gir videodemonstrasjoner av hvordan produktene fungerer, slik at kunder kan få en bedre forståelse av produktets funksjoner før kjøp.
 7. FAQ-seksjoner: Ofte stilte spørsmål gir svar på vanlige spørsmål som kundene måtte ha om produktene, inkludert hvordan de fungerer, hvordan de skal rengjøres, og hvilken type smøremiddel som bør brukes med dem.
 8. Forskning og studier: Noen nettsteder kan inkludere lenker til forskning eller studier relatert til effektiviteten av visse erotiske hjelpemidler, spesielt de som hevder å ha medisinske eller terapeutiske fordeler.
 9. Fora og diskusjonstråder: Enkelte nettsteder har fora hvor brukere kan diskutere og dele erfaringer, tips og triks relatert til erotiske hjelpemidler.
 10. Kompatibilitetsinformasjon: Dette er spesielt viktig for produkter som krever ekstrautstyr, som noen BDSM-produkter eller maskiner. Nettsteder kan gi informasjon om hvilke tilbehør eller produkter som er kompatible.
 11. Juridisk og fraktinformasjon: Fordi noen erotiske hjelpemidler kan være ulovlige i visse jurisdiksjoner, kan nettsteder gi informasjon om hvor de kan og ikke kan sende visse produkter.

Det finnes mange nettsteder som fokuserer på erotikk, og kvaliteten kan variere. Her er fem nettsteder som har opparbeidet seg et godt rykte for kvalitet og ansvarlig innhold:

 1. OMGYes:
  • Beskrivelse: OMGYes er en unik nettplattform som fokuserer på kvinnelig nytelse basert på omfattende forskning. Den har samarbeidet med forskere og mer enn 20.000 kvinner for å forstå forskjellige teknikker som øker nytelsen.
  • Funksjoner: Nettsiden tilbyr interaktive videoer og opplæringsmoduler for brukere å utforske. Det betales per sesong, hvor hver sesong utforsker et nytt aspekt av kvinnelig nytelse.
  • Formål: Å øke forståelsen og nytelsen av kvinnelig seksualitet ved å dele spesifikke metoder og teknikker.
  • Målgruppe: Primært kvinner, men også for partnere som ønsker å forstå kvinnelig nytelse bedre.
 2. Erotikkguiden.org:
  • Beskrivelse: En av de beste og mest omfattende kildene til sex- og relasjonsutdanning, Også tester og produktanmeldelser av erotiske produkter.
  • Funksjoner: Tilbyr artikler, interaktive verktøy, rådgivning, og et aktivt forum der man kan stille spørsmål og få råd.
  • Formål: Å gi alle en trygg, inkluderende og faktabasert kilde til informasjon om seksualitet, samt informere om seksuelle hjelpemidler som passer den enkelte.
  • Målgruppe: Alle som er interesserte i erotikk.
 3. Good Vibrations:
  • Beskrivelse: Opprinnelig en pionerbutikk for kvinnelige vennlige sexleketøy og seksuell opplæring, har Good Vibrations nå en populær online plattform.
  • Funksjoner: Nettsiden tilbyr en kombinasjon av kvalitets sexleketøy, bøker, og pedagogiske ressurser.
  • Formål: Å fremme seksuell helse og velvære gjennom produkter og utdanning.
  • Målgruppe: Voksne individer og par som søker kvalitetsprodukter og informasjon om seksuell helse.
 4. Erika Lust Films:
  • Beskrivelse: Erika Lust er en prisvinnende filmskaper kjent for sine etiske og feministiske erotiske filmer.
  • Funksjoner: Nettsiden gir tilgang til hennes samling av filmer samt artikler, blogginnlegg og andre ressurser om seksualitet.
  • Formål: Å endre den erotiske filmindustrien ved å produsere innhold som vektlegger kvinnelig nytelse, samtykke, og mangfold.
  • Målgruppe: Voksne som søker et alternativ til mainstream voksenfilmer, med et spesielt fokus på kvinnelig publikum.
 5. BISH UK:
  • Beskrivelse: En britisk basert nettside som gir upartisk sex- og relasjonsutdanning for unge mennesker.
  • Funksjoner: Inkluderer artikler, illustrasjoner, videoer, og pedagogiske verktøy som dekker et bredt spekter av emner relatert til seksualitet.
  • Formål: Å tilby ungdommer klar, relevant og oppdatert informasjon om sex, kropp, relasjoner og følelser.
  • Målgruppe: Ungdom i alderen 14-25 år, men innholdet kan være relevant for folk utenfor denne aldersgruppen også.

Hver av disse nettsidene adresserer aspekter ved seksualitet på en informativ, inkluderende og respektfull måte, og har blitt kjent for å levere kvalitetsinnhold innen sine respektive nisjer.